Telefoon / WhatsApp

06 101 648 00

Email

diana@telodelic.nl

Praktijkadres

De Wolwever 27, 5737 AD Lieshout

Hallo, ik ben Diana,

I kunt bij me terecht voor coaching en counseling, onder andere op het gebied van hoge prikkelgevoeligheid, overbelasting en chronische klachten. Ook ben ik bekend met de enorme impact van opgroeien bij een ouder met beperkt of afwezig empatisch vermogen en de uitwerking daarvan op lichaam en geest.

Ik heb zelf ervaren hoe behulpzaam massages kunnen zijn, bijvoorbeeld bij emotioneel herstel na een heftige gebeurtenis of medische ingreep.

Ook ben ik er voor u als u een bewustzijnsreis wilt maken. In 2019 maakte ik kennis met bewustzijnreizen. Vele gebeurtenissen hadden zich opgestapeld in mij en ik liep vast in de verwerking daarvan. In alle goede bedoelingen van andere mensen, vond ik niet wat ik nodig had. Toen ik ontdekte dat ik, doordat er in mijn jeugd zelden naar mij geluisterd werd, ook niet naar mezelf kon luisteren, begon een taai proces van proberen te luisteren naar wat ik mezelf te vertellen had. Dat proces is nog steeds gaande. Bewustzijnsreizen hebben mij hierbij geholpen. Wil je deze stap voor het eerst gaan maken, dan kan ik je bijstaan terwijl je dit nieuwe terrein verkent.

Bent u slecht ter been, heeft u gezondheidsklachten of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Neem gerust contact op om samen te bepalen wat voor u passend zou zijn.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn website en wellicht tot snel.

Hartelijke groet,
Diana