Telefoon / WhatsApp

06 101 648 00

Email

diana@telodelic.nl

Praktijkadres

De Wolwever 27, 5737 AD Lieshout

Een bewustzijnsreis is een manier om verbinding te maken met je onderbewustzijn, het diepste deel in jezelf. Hier in dit diepe innerlijk ligt alles opgeslagen wat we ooit hebben meegemaakt, gezien, gehoord en gedacht. Komen we emotioneel of mentaal klem te zitten, dan zitten we op meerdere niveaus klem. Niet alleen in het deel van ons wat we naar de buitenwereld tonen, maar vooral in onze binnenwereld.

Ons onderbewustzijn heeft een ander soort “stem” dan wij gewend zijn. Het spreekt niet in woorden, maar in dromen, beelden, fantasie. Als we niet lekker in ons vel zitten, kan dat zich uiten in de vorm van nare dromen en verontrustende gedachten, of angsten en depressieve gevoelens. Wil je je gedachten en gedragingen veranderen, dan is enkel het voornemen “nu ga ik het anders doen” niet altijd genoeg. Wil je wel graag anders denken, doen en handelen maar lukt het niet? Dan kan het zijn dat er diep van binnen nog iets is wat gehoord wil worden, voordat verandering mogelijk is.

Met een bewustzijnsreis maak je ruimte voor alles wat zich aan wil dienen. Een bewustzijnsreis is een manier om anders naar jezelf en je leven te kijken. Het kan heel behulpzaam zijn als je al een tijdje klem zit in dezelfde gedragingen of patronen.

Sessie van plusminus 6 uur €260,-